Bestelinformatie

Eigen producten graveren

Met regelmaat krijgen we de vraag of je ook je eigen serveerplank, glas, hout of metaal bij ons kunt laten graveren. 
Dat kan bij ons niet meer. Van onze eigen producten weten we precies hoe de reactie is en kennen wij de meest gunstige machineinstellingen. Dat geldt niet voor producten van een klant. Ook de afmetingen en instellingen kosten vaak erg veel tijd. Daarom zijn we hiermee gestopt. Aanpassingen op producten uit onze webwinkel, kunnen wél gemaakt worden.

 

Bestelinformatie

Goed dat je meer wilt weten over je bestelling. Mocht je vraag hieronder niet beantwoord worden, neem dan alsjeblieft even contact met ons. Wij helpen je graag verder!

Veelal kun je je bestelling direct afronden in de webwinkel. Zodra de betaling is voldaan, gaan we zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, nemen we graag voldoende tijd voor elke bestelling. Daarom kunnen wij niet garanderen dat bestellingen altijd even snel weer verzonden worden. Wij streven naar verzending binnen 1 tot 5 werkdagen per bestelling vanaf het moment dat wij alle benodigde informatie / documenten (van jou als klant) hebben ontvangen. Denk hierbij aan het invullen van tekstvelden of het aanleveren van zelf geschreven tekst. 
Heb je spoed bij je bestelling? Laat het ons weten zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Wanneer je hebt gekozen voor een zelf geschreven tekst of eigen tekening is je bestelling nog niet volledig afgerond. Je bestelt en betaalt het product zoals elk ander product. Let hierbij wel op dat je de juiste opties in het keuzemenu kiest, dus bijvoorbeeld bij lettertype ‘Ik heb gekozen voor een zelf geschreven tekst’. Na betaling hebben we nog wel je bestand met tekening of zelf geschreven tekst nodig. Daar lees je hieronder meer over.


Zelf geschreven tekst

Wanneer je hebt gekozen voor een zelf geschreven tekst, is het erg belangrijk dat je deze op de juiste manier aanlevert. Je neemt een wit en ongekreukt vel papier (zonder lijntjes) en een zwarte pen of dunne stift. Wanneer je een pen gebruikt die een dunne lijn afgeeft, zal je ook dunne, gegraveerde lijnen gaan zien. Dit komt de leesbaarheid vaak niet ten goede. Let wel; wat je ziet, is wat je krijgt. Zit er een vlek of kreuk op je papier, dan zie je dit terug in de gravering. Gebruik je een dikke marker om te schrijven die uitloopt of letters onleesbaar maakt, ook dat zie je terug.
Ben je zelf tevreden over de zelf geschreven tekst? Maak er dan een scan van in een hoge resolutie (zwart / wit is prima) en sla het op als JPEG of PNG. Let erop dat hoe beter de resolutie is, des te mooier wordt het eindresultaat. Stuur de scan vervolgens naar info@graverenbrandevoort.nl. Op het moment dat we de bestanden in goede staat ontvangen hebben, gaan we de bestelling in productie nemen.

Wanneer de afmeting van de aangeleverde tekst niet klopt met de afmeting van het te graveren product, zal er vergroot of verkleind worden.

 

Eigen tekening

Wanneer je hebt gekozen voor een eigen tekening, is het erg belangrijk dat je deze op de juiste manier aanlevert. Je neemt een wit en ongekreukt vel papier (zonder lijntjes) en een zwarte dunne stift (geen pen dus). Laat je kind een ‘kleurplaat’ maken. Hiermee bedoelen we dat er alleen lijnen getekend worden en er niet gekleurd wordt. Let wel; wat je ziet, is wat je krijgt. Zit er een vlek of kreuk op je papier, dan zie je dit terug in de gravering. Kleur je de tekening ook in, dan wordt alles wat niet meer wit is gegraveerd. De tekening (hoe mooi deze ook was met verschillende kleurtjes), wordt één groot gegraveerd vlak waarin geen lijnen meer te onderscheiden zijn.
Ben je zelf tevreden over de getekende tekening? Maak er dan een scan van in een hoge resolutie (zwart / wit is prima) en sla het op als JPEG of PNG. Let erop dat hoe beter de resolutie is, des te mooier wordt het eindresultaat. Stuur de scan vervolgens naar info@graverenbrandevoort.nl. Op het moment dat we de bestanden in goede staat ontvangen hebben, gaan we de bestelling in productie nemen. 

Wanneer de afmeting van de aangeleverde tekening niet klopt met de afmeting van het te graveren product, zal er vergroot of verkleind worden.

Heb je een tekening of zelf geschreven tekst die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, maar die je héél erg graag gegraveerd zou willen hebben? Neem dan contact met ons op. Houd er dan wel rekening mee, dat er bewerkingskosten bij komen.

 

Aanleveren van een foto voor een silhouet

Zorg voor een zo herkenbaar mogelijk kapsel dat bij deze persoon hoort. 
Houd de bovenkleding zo neutraal mogelijk (denk aan een t-shirt). Het is zo dat wanneer kleding uitsteekt (zoals een jasje), dit een raar effect op het silhouet heeft. 
Kies een witte, effen achtergrond voor de foto. Zorg dat de persoon minimaal 1 meter van de achtergrond staat! Dit is erg belangrijk om details goed zichtbaar terug te kunnen laten komen in het silhouet.

Maak de foto bij voorkeur in een hoge resolutie en zorg dat deze scherp en niet korrelig is.
Voor een mooi effect is het belangrijk dat alleen de zijkant van het gezicht zichtbaar is.

Wanneer wij een correcte foto ontvangen hebben, kunnen wij pas aan de slag gaan. Voordat de productie gaat starten, is er altijd nog contact om af te stemmen, of het silhouet naar tevredenheid is. Aangezien dit proces anders verloopt, geldt voor dit product niet de standaard levertijd. Mocht het nodig zijn, is de levertijd wel altijd bespreekbaar.

 

Afmetingen

Het formaat voor een eigen tekening of zelf geschreven tekst is ongeveer de afmeting van het product waarop de gravering geplaatst wordt, waarbij je 1 tot 2 cm uit alle randen blijft. Voor een mooi resultaat moet je ook rekening houden met de vorm waarin de tekst of tekening geplaatst wordt. Heb je vragen, stel ze gerust!

 

Natuurproducten

Hout is een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele plank er hetzelfde uit ziet. Het hout kan nerven, noesten of andere uiterlijke kenmerken bevatten. Uiteraard zoeken wij ons hout zorgvuldig uit en gebruiken kwalitatief hoge houtsoorten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto's die wij gebruiken.

 

Retourneren

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

 

 

© 2020 - 2023 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel