Over ons

Mijn naam is Ilse de Geus - van Loon en ik ben de trotse eigenaar van Graveren Brandevoort. Samen met mijn man Michiel en onze 2 kinderen wonen wij met veel plezier in de wijk Brandevoort in Helmond. Na jaren als basisschoolleerkracht te hebben gewerkt besloot ik in 2016 het roer om te gooien. Op zoek naar een nieuw avontuur!

Graveren Brandevoort heeft een bijzonder ontstaan. Er was nooit een intentie om een graveerbedrijf te starten, maar dit is voortgekomen vanuit de behoefte om onderdelen te produceren voor een deelbedrijf dat materiaal voor het basisonderwijs ontwikkelt. Dit deelbedrijf richt zich op materiaal ten behoeve van spelend en bewegend leren. Hiervoor had ik dobbelstenen nodig die flink wat groter dan gemiddeld zijn, om tijdens het spel / het bewegen snel te kunnen zien wat er gedobbeld was. Dit was echter zó'n grote investering, dat idee ontstond om deze zelf te maken. 

De stap naar een graveerbedrijf was snel gemaakt. Eenmaal gestart met graveren had ik de smaak al snel te pakken! De papieren om te ontwerpen had ik al op zak en het plezier dat het me geeft is enorm! 

Inmiddels is deze passie dus ook werk geworden en wat het extra leuk maakt, is dat ik dit samen met Michiel (mijn man) mag doen. Hij springt, na zijn werk, gewoon bij wanneer het nodig is!

 

© 2020 - 2023 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel