Tekeningenslinger maat L

Artikelnummer: 4304
Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 24,95

Niets mooier dan die mooie tekening van je kind aan de muur. Zeker als deze op hout is gegraveerd. Geen scheurtjes of kreukjes en blijft gewoon mooi. Soms heb je meerdere tekeningen, bijvoorbeeld omdat je meerdere kinderen hebt. Leg ze dan voor eeuwig vast in een mooie tekeningenslinger. 

De tekeningenslinger bestaat uit 2 tekeningen, maar mocht je graag meer tekeningen aan de slinger willen, dan kun je deze in het keuzemenu bij bestellen. De tekeningen worden met touwtjes aan elkaar verbonden, tenzij je kiest voor geen touw.
De afmeting per tekening is ongeveer 22,5 cm x 15,5 cm.

De tekeningenslingers worden gemaakt van 4mm populierenmultiplex of berkenmultiplex.
Aangezien dit een natuurproduct is, is geen enkele plank hetzelfde. Het kan voorkomen dat de plank er in werkelijkheid dus anders uit ziet dan op de foto. 

Niet elke tekening is geschikt om te graveren. Kijk hiervoor goed aan welke eisen de tekening moet voldoen. Heb je gekozen voor deze optie? Stuur na je bestelling dan het digitale bestand van de tekening (en vermeld daarbij het ordernummer van de bestelling) naar info@graverenbrandevoort.nl.

Gratis verzending vanaf € 19,95.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

© 2020 - 2022 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel