Huwelijksboek David & Tessa

Artikelnummer: 2409
Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 21,95

Dit gepersonaliseerde houten boek maakt geeft jullie huwelijk een extra persoonlijk tintje. Leuk om te vullen met foto's van de trouwdag of om later terug te lezen welke gasten er op julie speciale dag bij waren, wat ze van de dag vonden en hoe ze jullie toekomst zien. Dit houten boek met jullie namen en trouwdatum maakt het een boek dat je met trots bewaart! Je kunt het boek zelf vullen met invulbladen en / of foto's waardoor het een uniek boek wordt.

Belangrijke informatie:
- Het lettertype dat je kiest wordt gebruikt voor alle tekst die op het boek komt. Zo blijft het een mooi geheel.
- De afmeting van dit boek is ongeveer 31 cm x 23 cm. Dit is wat groter dan A4, zodat de blaadjes die je in het boek bewaart ook mooi blijven.
- Je kunt kiezen hoeveel ringen je in het boek wilt. Standaard ontvang je 2 ringen. Voor meer stevigheid kun je het aantal ringen uitbreiden naar 4. 
- De grootte van de ringen kun je kiezen. Hoe groter de ring, hoe meer je in het boek kunt bewaren.
- Je kunt er speciale plakstrips bij bestellen, zodat je de foto's / A4tjes niet hoeft te beschadigen.
- Aangezien dit een natuurproduct is, is geen enkele plank hetzelfde. Het kan voorkomen dat de plank er in werkelijkheid dus anders uit ziet dan op de foto. 
- Wil je het boek gebruiken als gastenboek, dan kun je in het keuzemenu aangeven welk pdf bestand je (per mail) wilt ontvangen. Met dit bestand kun je het invulblad eindeloos printen. Tip; gebruik wat dikker papier om te printen voor een professionele uitstraling.

In het voorbeeld is gebruik gemaakt van berken multiplex.

Gratis verzending vanaf € 19,95.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

© 2020 - 2022 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel