Tekeningenboek

Artikelnummer: 2401
Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 21,95

De meeste kinderen maken heel veel tekeningen. Weggooien is natuurlijk geen optie, alles ophangen lukt vaak ook niet, maar wat dan? Dit bewaarboek voor tekeningen biedt een oplossing. Door de keuze uit verschillende ringen, kun je zelf bepalen hoeveel tekeningen je in het bewaarboek kunt verzamelen.

Het tekeningenboek kan aangepast worden op naam en er kan een (standaard) tekening bij gegraveerd worden. Wil je liever een tekening van je kind op de voorkant? Ook dat kan. Kies in het keuzemenu dan voor 'gepersonaliseerd met eigen tekening'. 
Niet elke tekening is geschikt om te graveren. Kijk hiervoor goed aan welke eisen de tekening moet voldoen. Heb je gekozen voor deze optie? Stuur na je bestelling dan het digitale bestand van de tekening (en vermeld daarbij het ordernummer van de bestelling) naar info@graverenbrandevoort.nl.

Belangrijke informatie:
- Het lettertype dat je kiest wordt gebruikt voor alle tekst die op het boek komt. Zo blijft het een mooi geheel.
- Vul alleen de geboortedatum in wanneer je deze ook op het boek gegraveerd wilt hebben.
- De afmeting van dit boek is ongeveer 31 cm x 23 cm. Dit is wat groter dan A4, zodat de blaadjes die je in het boek bewaart ook mooi blijven.
- Je kunt kiezen hoeveel ringen je in het boek wilt. Standaard ontvang je 2 ringen. Voor meer stevigheid kun je het aantal ringen uitbreiden naar 4. 
- De grootte van de ringen kun je kiezen. Hoe groter de ring, hoe meer je in het boek kunt bewaren.
- Je kunt er speciale plakstrips bij bestellen, zodat je de felicitatiekaarten niet hoeft te beschadigen.
- Aangezien dit een natuurproduct is, is geen enkele plank hetzelfde. Het kan voorkomen dat de plank er in werkelijkheid dus anders uit ziet dan op de foto. 

In het voorbeeld is gebruik gemaakt van berken multiplex.

Gratis verzending vanaf € 19,95.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

© 2020 - 2022 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel