Verhuissleutel 12, 24 of 48 stuks

Artikelnummer: 4202
Artikel 1 van 8 Volgende
€ 18,95

Ga je verhuizen en zoek je een originele manier om dit heugelijke nieuws te verspreiden? Dan bestel je hier 12, 24 of 48 dezelfde sleutels voor een voordelige prijs. Zo bestel je je gepersonaliseerde verhuissleutel al vanaf € 0,81 per stuk.

De verhuissleutel wordt gemaakt van 4 mm dik berken multiplex.
Aangezien dit een natuurproduct is, is geen enkele plank hetzelfde. Het kan voorkomen dat de plank er in werkelijkheid dus anders uit ziet dan op de foto. 

Je kunt zelf het lettertype kiezen. Houd er rekening mee dat wanneer je voor een lettertype kiest dat uitstekende lussen en stokjes heeft, dit gevolgen voor lettergrootte heeft. Het kan zijn dat de tekst hierdoor minder goed leesbaar is. Daarom worden deze lettertypes bij dit product ook afgeraden.

Verhuissleutel "Jack en Els" heeft 3 tekstvakken zoals op de foto te zien is en verhuissleutel "Frans en Jeanine" heeft 4 tekstvakken. Afhankelijk van het gekozen ontwerp, kun je 3 of 4 tekstvakken in het keuzemenu invullen. Let er op dat wanneer er weinig ruimte in het tekstvak in het voorbeeld staat, je hier beperkt bent met het aantal tekens.
Bij de volgende lettertypes kan geen ampersand (&-teken) worden gebruikt; lettertype 1, 3, 12, 14, 18, 19 en 20. Bij deze lettertypes zal de ampersand vervangen worden door 'en'. 

De afmeting per sleutel is ongeveer 11,5 cm x 5,5 cm.

Gratis verzending vanaf € 19,95.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

© 2020 - 2022 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel