Kapstok Mik & Tess

Artikelnummer: 2208
Artikel 1 van 14 Volgende
€ 22,95

Op zoek naar een unieke kinderkapstok die bij jouw interieur past? Dan is deze kapstok ideaal, want je kunt helemaal zelf kiezen hoe het er uit komt te zien!

De kapstok wordt gemaakt van 3 mm dik MDF. Het MDF is onbehandeld, wit gecoat of (nét niet) zwart gelakt te bestellen. Zowel wit gecoat als zwart gelakt zijn aan de achterkant en zijkanten onbehandeld.
Onbehandeld MDF kun je zelf in de gewenste kleur te rollen. Dat is eenvoudig en daarmee past het met zekerheid in je interieur! 

De afmeting in hoogte is afhankelijk van het gekozen aantal letters en het lettertype. De lengte van maat M is ongeveer 30 cm en van maat L ongeveer 38 cm. De afmeting op de foto is 38 cm x 14 cm en er is gekozen voor lettertype 11.
Let er op dat je bij de volgende lettertypes geen ampersand (&-teken) gebruikt kan worden: lettertype 1, 3, 12, 14, 18, 19 en 20. Bij deze lettertypes zal de ampersand vervangen worden door 'en'. 

Door het lichte gewicht zijn de kapstokjes eenvoudig op te hangen. Dit kan met schroeven, spijkers of montagekit. Er wordt bij dit product geen montagemateriaal mee geleverd. Wel is het mogelijk om aan te geven of je montagegaatjes in de kapstok wilt laten maken. Dit maakt het ophangen met schroeven of spijkers nog gemakkelijker.

Gratis verzending vanaf € 19,95.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom goed of de bestelling juist geplaatst wordt.

© 2020 - 2022 Graveren Brandevoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel